Sivukartta


ÄOL ry
  Ajankohtaista
  Työryhmien kuulumisia
Verkkokauppa
Virke
  Äidinkielen opettajaksi
Paikallisyhdistykset
S2-opettajat
Kirjoituskilpailujen satoa
Linkit
  Yhteystiedot
   
  Jäsenille -->
   
  Etusivulle
   
   
   
  ÄOL:n yhteystiedot
    

Hallituskatu 2 B, 3. krs

00170 Helsinki

Puh. (09) 3511 763


 

Satu Kiiskisestä vuoden äidinkielen opettaja

Äidinkielen opettajain liitto on valinnut helsinkiläisen lehtori Satu Kiiskisen vuoden äidinkielen opettajaksi, hän opettaa Tikkurilan lukiossa Vantaalla.

Satu Kiiskinen on laaja-alainen äidinkielen opettaja, kielen ja kirjallisuuden lisäksi hän opettaa teatteri-ilmaisua ja IB-tutkintoon kuuluvaa Finnish A1-oppiainetta. Lisäksi hän on kehittänyt vahvasti koulunsa teatteri-opetusta, kirjoittanut ja ohjannut esityksiä, toiminut tutor-opettajana ja kehittänyt tutor-toimintaa, joka hänen koulussaan tarkoittaa mm. koulun yhteisöllisyyden lisäämistä.

Koulutyönsä lisäksi Satu Kiiskinen on ollut mukana monissa erilaisissa projekteissa, josta viimeisin on Nuoren Voiman liiton väittelyprojekti. Hän on myös tehnyt oppimateriaalia ja oppikirjoja lukiolaisille. Kiiskinen on myös toimittanut kaksi opettajien täydennyskoulutusmateriaaliksi tarkoitettua artikkelikokoelmaa ja kirjoittanut alaan liittyviä artikkeleita ÄOL:n jäsenlehteen Virkkeeseen.

Satu Kiiskinen on osallistunut aktiivisesti erilaisiin opetusta kehittäviin työryhmiin Opetushallituksessa. Äidinkielen opettajain liiton toiminnassa Kiiskinen on ollut mukana sekä hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana että Virke-lehden toimitusneuvostossa.

Satu Kiiskinen on ammattitaitoinen, innostava ja tulisieluinen äidinkielen opettaja, jonka esimerkkiä ovat seuranneet lukuisat nuoremmat äidinkielen opettajat eri puolilla Suomea.