Sivukartta


ÄOL ry
  Ajankohtaista
  Työryhmien kuulumisia
Verkkokauppa
Virke
  Äidinkielen opettajaksi
Paikallisyhdistykset
Linkit
  Yhteystiedot
   
  Jäsenille -->
   
  Etusivulle
   
   
   
  ÄOL:n yhteystiedot
    

Hallituskatu 2 B, 3 krs

00170 Helsinki

Puh. (09) 3511 763


 


Lapin äidinkielen opettajat ry.

Hallitus:

Päivi Rajala, puheenjohtaja (etunimi.j.sukunimi@rovaniemi.fi)

Jaakko Sarmola, varapuheenjohtaja (etunimi.sukunimi@opettaja.fi)

Riikka Niukkala, sihteeri (etunimi.sukunimi@ulapland.fi)

Kati Kanto, taloudenhoitaja (etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi)

Tuula Saraniemi, jäsen (etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi)

Eija Toivainen, jäsen (etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi)

 

Tervehdys, Lapin äidinkielen opettajat!

Uusi yhdistysvuosi on taas alkanut, ja tulevia tapahtumia ideoidaan parhaillaan. Mikäli kaipaat tietynlaista koulutusta, virkistystapahtumaa tai jäsentapaamista, nyt on aika ehdottaa rohkeasti! Lähetä ideasi ja kehittämisehdotuksesi sähköpostitse puheenjohtajalle tai sihteerille. Pyrimme vastaamaan jäsentemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Tiedotamme kaikista yhdistyksemme tapahtumista sähköpostitse tai kirjeitse, joten jos yhteystietosi ovat muuttuneet, ilmoita uudet tietosi sihteerille.

Työntäyteisen arkiaherruksen vastapainoksi suosittelen nauttimaan paitsi ulkoilusta myös keskustelua herättäneistä kulttuurielämyksistä Rovaniemen teatterissa. Yhdistyksemme jäsenet saavat joihinkin teatterin kenraaliharjoituksiin vapaan pääsyn. Tiedotamme näistä tilaisuuksista sähköpostitse.

Tervetuloa viettämään Hyvän mielen iltapäivää lauantaina 31.3. klo 14–16 kahvila Kauppayhtiöön (Valtakatu 24, Rovaniemi)! Luvassa on kahvitarjoilun lisäksi kirjailijavieras, laulua ja lausuntaa, maahanmuuttajanuorten esitys sekä kirja-arpajaiset. Tarjoilua varten ilmoita osallistumisestasi puheenjohtajalle viimeistään 29.3.

Uuden toimintavuoden myötä toivomme myös uusia voimia yhdistykseemme, joten kerro liittymismahdollisuudesta sekä tuoreille että vanhoille kollegoillesi. Kaikki uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme!

Voimia työhön ja virtaa vapaa-aikaan

toivottaa Päivi Rajala, pj