Sivukartta


ÄOL ry
  Ajankohtaista
Verkkokauppa
Virke
  Äidinkielen opettajaksi
Paikallisyhdistykset
S2-opettajat
Linkit
  Yhteystiedot
   
  Jäsenille -->
   
  Etusivulle
   
   
   
  ÄOL:n yhteystiedot
    

Hallituskatu 2 B, 3 krs

00170 Helsinki

Puh. (09) 3511 763


 


Varmista oppilaitoksesi laskutusosoite!

Monet kunnat ja kaupungit ovat muuttaneet laskutuskäytäntöjään, joten varmistathan ennen tilauksen tekemistä koulunne käyttämän laskutusosoitteen. Mikäli koulunne käyttää erillistä laskutusosoitetta, on laskutusosoitteen ilmoittaminen kokonaisuudessaan välttämätöntä. Kun käytössä on erillinen laskutusosoite, tarkoitetaan sillä, että lasku lähetetään eri osoitteeseen kuin tilatut tuotteet. Mikäli laskutusosoite on puutteellinen tai väärä, ei laskua voida maksaa ja uuden laskun pyytäminen aiheuttaa sekä maksajan että laskuttajan puolella turhaa ja ylimääräistä työtä sekä kustannuksia.

Laskutusosoite liittyy myös arvonlisäverovähennyskelpoisuuteen. Joissakin kunnissa ja kaupungeissa laskutuksen yhteydessä on välttämätöntä mainita koulun yhteystietojen edellä myös kunnan tai kaupungin nimi (vaikka siis mitään erillistä laskutusosoitetta ei olisikaan). Pyytäisimmekin kutakin tilaajaa tarkistamaan koulunsa laskutuskäytännön oman oppilaitoksensa maksuliikenteestä vastaavalta henkilöltä.

Ympäri maata tulevat tilaukset, erilaiset laskutuskäytännöt, vanhentuneiden laskutustietojen käyttö sekä kuntien lisääntyvä yhdistyminen tekevät oikeasta laskutusosoitteesta aiempaa välttämättömämmän. Laskutusosoitteen ilmoittaminen on olennaista senkin vuoksi, että käyttämäämme laskutusohjelmaan on mahdollista rekisteröidä asiakkaat ainoastaan laskutusosoitteen perusteella.

Vaivannäöstä etukäteen kiittäen,
ÄOL:n ja Laatusanan henkilökunta