Sivukartta


ÄOL ry
  Ajankohtaista
Verkkokauppa
Virke
  Äidinkielen opettajaksi
Paikallisyhdistykset
Linkit
  Yhteystiedot
   
  Jäsenille -->
   
  Etusivulle
   
   
   
  ÄOL:n yhteystiedot
    

Hallituskatu 2 B, 3 krs

00170 Helsinki

Puh. (09) 3511 763


 


 

SANOJEN AIKA

 

Sanojen aika on Helsingin ja Hämeenlinnan kaupunginkirjastojen ylläpitämä kotimaisen nykykirjallisuuden tietokanta. Verkkopalvelun ytimenä on lähes 500 kirjailijan tietokanta, josta löytyy kirjailijoiden henkilötiedot, teosluettelot kuvailuineen sekä lähdeluettelot. Tietokantaa kartutetaan ja teostietoja täydennetään kaiken aikaa.

Julkaisemme verkkosivuilla viikoittain vaihtuvia kirjailija- ja kirjaesittelyjä. Monista kirjailijoista on kirjailijan profiilissa lisäksi Esittely, joka pureutuu kirjailijan tuotantoon, sekä kirjailijan itse kirjoittamat Omat sanat ja Makuasiat. 

Laajan haun kautta voit etsiä joko kirjailijoita tai kirjoja tietyn aiheen, kirjailijan kotipaikan, iän, sukupuolen tai kielen mukaan. Voit vaikkapa etsiä romaaneja, jotka on kirjoittanut Karjalassa asuva mieskirjailija, naisten kirjoittamia historiallisia romaaneja tai kirjailijoita, jotka ovat kirjoittaneet nuortenkirjoja rakkaudesta.

Sanojen aika on paitsi tietopankki kirjailijoista ja kirjoista, myös erinomainen hakuväline kirjallisen täsmätiedon löytämiseen.

www.sanojenaika.fi

Lisätietoja antaa:

Laura Norris Helsingin kaupunginkirjastosta

laura.norris@hel.fi tai tel. 040- 334 1270